Tudtad? TOP 10 nézettségbe került a Netflix Poisoned nevű dokumentumfilmje, ami az élelmiszer biztonságról szól?

Stephanie Soechtig, Poisoned című dokumentumfilmje az Amerikai Egyesült Államokban történt ételmérgezéses botrányokat mutatja be, kezdve a Jack In The Box hamburger E-Coli mérgezéses estétől, amiről mi is írtunk a római saláta ügyön át, egészen az elképesztő Peanut Corporation of America  botrányig. A sorozat a sajánlatos eseteken keresztül mutatja be az élelmiszerbiztonsági előírások ismeretének, betartásának, megfelelő dokumentációjának  életbe vágó fontosságát nemcsak a feldolgozóiparban, de a végfelhasználó helyeken, így az éttermekben is. 

Mi az OkosHACCP csapata is hiszünk abban, hogy fel kell hívnunk nemcsak az iparág, de a fogyasztók figyelmét is az élelmiszerbiztonsági szabályok ismeretére, betartására ? Az OkosHACCP innovatív, konyhait adminisztrációt digitalizó megoldásai nagy segítséget nyújthatnak a konyáknak abban, hogy átláthatóan, gyorsan, papírmentesen vezessék HACCP dokumentációjukat, napi feladataikat

Próbáld ki most 14 napig ingyen, mennyi időt spórolsz, hogyan segíti a konyhai dokumentációkat rendszerünk!

Csatlakozz te is az OkosHACCP felhasználó éttermek közé, tedd könnyűvé, gyorssá, áttekinthetővé a napi HACCP adminisztrációt.

✅Jelölőcímke nyomtatás automatikus dátumgenerálással.
✅Papírmentes konyha, kiváltjuk a nyomtatványokat
✅Felhő alapú adattárolás, nyomon követhetők a folyamatok
✅Csökkenő hibázási és büntetési kockázat
✅Könnyű átállás, kompakt rendszer

Próbáld ki MOST 14 napig ingyen

https://bit.ly/3ZebFNQ

MEGRENDELÉS:

+36204123594

info@okoshaccp.hu