TUDTAD? Az 1993-as nagy “Hamburger” járvány miatt majdnem összeomlott a tömegközlekedés Washingtonban

Az élelmiszerbiztonság nagyon fontos dolog! Az egyik legnagyobb élelmiszeripari járvány 1993-ban az Egyesült Államokban, a Jack in the Box gyorsétteremláncnál tört ki, amely az E. coli baktérium H7 törzsének okozta betegségekkel járt. A járvány a Jack in the Box húsból készült hamburgereinek fogyasztásával volt összefüggésben, és több mint 700 embert betegített meg, beleértve a tömegközlekedésben dolgozókat is.

A Jack in the Box járvány kiváltó oka a hús feldolgozása során bekövetkező higiéniai szabályok megsértése volt. A Jack in the Box gyorsétteremlánc egyik beszállítója, a Vons húsipari cég, nem megfelelően tárolta a húst és nem végezte el a megfelelő hőkezelést, amelynek következtében a hús szennyeződött az E. coli baktériummal. Ahogy a példánk is sejteti, az élelmiszer-biztonsági kockázatok kiküszöbölése érdekében sok adatot kell ellenőrizni és nyilvántartani az előállításától az értékesítésig.

 

Az Okos HACCP egy olyan innováció, mely korunk digitális technológiájával segíti a mindennapok konyhai adminisztrációját!

✅OkosHACCP használatával gyorsan felvihetőek az adatok

✅gyors, könnyedén visszakereshető adatok

✅online nyomon követhetők a folyamatok

✅egyszerűbben kivédhetőek a hibázási faktorok

PRÓBÁLD KI MOST 14 NAPIG INGYEN AZ OKOSHACCP SZOLGÁLTATÁSÁT

👉https://bit.ly/3S5Iav3

MEGRENDELÉS:

☎️+36204123594

📩info@okoshaccp.hu

#élelmiszerbiztonság #haccp #digitáliscímkenyomtatás #tesztidőszak #próbaidőszak #applikáció #elearning #haccpkézikönyv #címkenyomtató #környezettudatosság #onlineoktatás