Tudtad? FUN FACT #2

MI KÖZE A HOLDRA SZÁLLÁSNAK AZ OKOS HACCP-hez?

A HACCP története az űrkutatáshoz kapcsolódik. Könnyű elképzelni az űrben milyen komoly problémát jelente bármilyen a küldetést akadályozó tényező, mint például egy ételmérgezés, ezért a NASA – már 1963-ban kiemelt fontossággal kezdett el foglalkozni az élelmiszerek biztonságos szállításával, tárolásával és felhasználásával.

Az általuk kidolgozott rendszer a  HACCP- Hazard Analysis and Critical Control Points egy minőségbiztosítási rendszer a „termőföldtől az asztalig”, amely biztosítja az egyes élelmiszerek és alapanyagok nyomon követhetőségét, ezáltal segítve, hogy kevesebb legyen az ételmérgezés. 

A HACCP rendszer lényege, hogy kiemelten fontos a fogyasztó (vásárló). Ennek megfelelően nem csak a végterméket kell vizsgálni, hanem a teljes élelmiszer (előállítási) láncot.

Az okosHACCP rendszer segítségével ma már a papírmunka is elkerülhető, vezesd a konyhai adminisztrációt könnyen, gyorsan digitálisan! 

  • eszközt biztosítunk
  • gyors, könnyedén visszakereshető adatok
  • nyomon követhetők a folyamatok
  • egszerűbben kivédhetőek a hibázási faktorok

PRÓBÁLD KI MOST 14 NAPIG INGYEN AZ OKOSHACCP SZOLGÁLTATÁSÁT

👉https://bit.ly/3S5Iav3

MEGRENDELÉS:

☎️+36204123594

📩info@okoshaccp.hu

#élelmiszerbiztonság #haccp #digitáliscímkenyomtatás #tesztidőszak #próbaidőszak #applikáció #elearning #haccpkézikönyv #címkenyomtató #környezettudatosság #onlineoktatás