MI KÖZE A HOLDRA SZÁLLÁSNAK AZ OKOS HACCP-hez?
A HACCP története az űrkutatáshoz kapcsolódik. Könnyű elképzelni az űrben milyen komoly problémát jelente bármilyen a küldetést akadályozó tényező, mint például egy ételmérgezés, ezért a NASA – már 1963-ban kiemelt fontossággal kezdett el foglalkozni az élelmiszerek biztonságos szállításával, tárolásával és felhasználásával.
Az általuk kidolgozott rendszer a HACCP- Hazard Analysis and Critical Control Points– egy minőségbiztosítási rendszer a „termőföldtől az asztalig”, amely biztosítja az egyes élelmiszerek és alapanyagok nyomon követhetőségét, ezáltal segítve, hogy kevesebb legyen az ételmérgezés.
A HACCP rendszer lényege, hogy kiemelten fontos a fogyasztó (vásárló). Ennek megfelelően nem csak a végterméket kell vizsgálni, hanem a teljes élelmiszer (előállítási) láncot.
Az okosHACCP rendszer segítségével ma már a papírmunka is elkerülhető, vezesd a konyhai adminisztrációt könnyen, gyorsan digitálisan!
- eszközt biztosítunk
- gyors, könnyedén visszakereshető adatok
- nyomon követhetők a folyamatok
- egszerűbben kivédhetőek a hibázási faktorok
PRÓBÁLD KI MOST 14 NAPIG INGYEN AZ OKOSHACCP SZOLGÁLTATÁSÁT
MEGRENDELÉS:
☎️+36204123594
📩info@okoshaccp.hu
#élelmiszerbiztonság #haccp #digitáliscímkenyomtatás #tesztidőszak #próbaidőszak #applikáció #elearning #haccpkézikönyv #címkenyomtató #környezettudatosság #onlineoktatás