Tudtad? Mi köze az OkosHACCP-nek a WHO-hoz?
1984-ben a WHO és a Mezőgazdasági és Élelmezésügyi Szervezetének (a FAO-nak) egy közös szakértő bizottsága kifejtette, hogy az élelmiszerek szennyezettsége, az ételelkészítések és tárolások módja a 20. és vélhetően a 21. század egyik leggyakoribb egészségügyi problémája volt és a népesség növekedéssel minden bizonnyal lesz is. Beszédes tény, hogy évente mintegy 130 millió ember, ( kb. 10 szerese Magyarország lakosságának) betegszik meg élelmiszer-eredetű fertőzés vagy ételmérgezés következtében és ennek súlyos, néha fatális hatásai vannak nemcsak az egyénekre nézve, de a gazdaságra és néha a történelem menetére is. A WHO EUROPE 1984-től javasolja a HACCP használatát a tömeges ételmérgezések elkerülése érdekében.
Az Okos HACCP egy olyan innováció, mely korunk digitális technológiájával segíti a mindennapok konyhai adminisztrációját!
- OkosHACCP használatával gyorsan felvihetőek az adatok
- gyors, könnyedén visszakereshető adatok
- online nyomon követhetők a folyamatok
- egyszerűbben kivédhetőek a hibázási faktorok
PRÓBÁLD KI MOST 14 NAPIG INGYEN AZ OKOSHACCP SZOLGÁLTATÁSÁT
MEGRENDELÉS:
☎️+36204123594
📩info@okoshaccp.hu
#élelmiszerbiztonság #haccp #digitáliscímkenyomtatás #tesztidőszak #próbaidőszak #applikáció #elearning #haccpkézikönyv #címkenyomtató #környezettudatosság #onlineoktatás