Biztonságos körülmények között készül az ételed az étteremben?

Biztonságos körülmények között készül az ételed az étteremben?

Erre a kérdésre próbáltunk meg válaszolni..
 

Egy étterembe betérve a munkatársak megjelenése vagy a mosdók tisztasága „mesél” nekünk az üzlet vezetői által megkövetelt tisztaságról, abba viszont nem láthatunk bele, hogy mi zajlik a színfalak mögött. Az OkosHACCP matrica segít abban, hogy biztosak lehessünk, hogy biztonságban vagyunk!


Az OkosHACCP matricával jelölt üzletekbe betérve biztosak lehetünk abban, hogy a vezetők elkötelezettek a magas szintű élelmiszerbiztonság és a minőség iránt.

Melyek az intő jelek, ami alapján a vendégént is gyanút foghatunk?

Nem árt körültekintőnek lenni, amikor betérünk egy vendéglátóhelyre. Érdemes végigpásztázni a vendégteret. Már apró részletek megfigyelésével is messzemenő következtetéseket lehet levonni arra vonatkozóan, hogy a háttérben mennyire ügyelnek a higiéniára.

Tovább a cikkhez: https://bit.ly/3l4YW1B

 

 

Csatlakozz te is az OkosHACCP felhasználó éttermek közé, tedd könnyűvé, gyorssá, áttekinthetővé a napi HACCP adminisztrációt.

  • OkosHACCP használatával gyorsan felvihetőek az adatok
  • gyors, könnyedén visszakereshető adatok
  • online nyomon követhetők a folyamatok
  • egyszerűbben kivédhetőek a hibázási faktorok

PRÓBÁLD KI MOST 14 NAPIG INGYEN AZ OKOSHACCP SZOLGÁLTATÁSÁT

👉https://bit.ly/3S5Iav3

MEGRENDELÉS:

☎️+36204123594

📩info@okoshaccp.hu

#élelmiszerbiztonság #haccp #digitáliscímkenyomtatás #tesztidőszak #próbaidőszak #applikáció #elearning #haccpkézikönyv #címkenyomtató #környezettudatosság #onlineoktatás