OkosHACCP e-learning kurzus: Kötelező élelmiszerbiztonsági oktatás már online is!

Az élelmiszerbiztonság kiemelt fontosságú minden vendéglátó vállalkozás számára. A folyamatos fejlődés és a hatékony működés érdekében elengedhetetlen, hogy munkatársaid rendelkezzenek a megfelelő tudással és képzettséggel ezen a területen.  Éppen ezért szeretnénk bemutatni Neked egy Magyarországon egyedülálló lehetőséget!

OkosHACCP e-learning kurzus https://foodsafetyconsulting.hu/kepzesek/

Az OkosHACCP e-learning kurzus egy kiváló online képzés, amelynek segítségével könnyedén teljesíthetik az új belépő dolgozók a kötelező HACCP oktatást, illetve a munkatársak a szükséges ismétlődő oktatásokat is.

Miért fontos ez?

Magyarországon már 2004 óta kötelező a HACCP rendszer alkalmazása az élelmiszer vállalkozások tevékenységében. E-learning képzésünk során munkatársaid olyan alapvető ismereteket szereznek, amelyek nélkülözhetetlenek a biztonságos ételkészítésben.

Milyen előnyökkel jár az OkosHACCP e-learning képzése?

A kurzus előnye, hogy otthonról is elvégezhető, és csak egy laptopra van szükség hozzá. Csupán 70 perces, és akár 30 napig visszanézhető, így szinte bármikor és bárhol belefér munkatársaid egyéni időbeosztásába, hogy megfelelően elmerüljenek a tananyagban.

Ha a te érdeklődésed is felkeltette online kurzusunk, kattints a részletekért: https://foodsafetyconsulting.hu/kepzesek/

Az e-learning tematikája:

  • Bevezetés, a HACCP-ről röviden
  • Személyi higiénia jelentősége, szabályai
  • Takarítás, mosogatás, helyiségek higiéniája
  • Vendéglátó tevékenység – élelmiszerbiztonság a fókuszban
  • Nyomonkövethetőség
  • Kiegészítő tevékenységek 
  • Allergén tájékoztatás szabályai

A vállalkozás számára nyújtott előnyök:

Az e-learning képzésünkön megszerezhető ismeretek nemcsak a munkavállalók számára fontosak. Hasznos a vállalkozásod számára is, mivel segítenek megfelelni az élelmiszerbiztonsági előírásoknak, és hozzájárulnak a vállalkozás jó hírnevének megőrzéséhez.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

Próbáld ki Magyarországon egyedülálló e-learning HACCP kurzusukat: https://foodsafetyconsulting.hu/kepzesek/

Várunk szeretettel!

Az OkosHACCP Csapata