Nem tudod, hogyan illesztheted be az OkosHACCP-t éttermed mindennapjaiba? – Első webinárjával jelentkezik az OkosHACCP

A modern konyhákban az élelmiszerbiztonság elengedhetetlen, ám gyakran nehéz navigálni a HACCP (Veszélyelemzés és Kritikus Ellenőrzési Pontok) rendszerében. Az OkosHACCP most lehetőséget teremt mindazok számára, akik támogatásra vágynak ezen az téren.

Az OkosHACCP örömmel jelenti be első, ingyenes webinárját, amelyre 2024. február 15-én 15:00 órakor kerül sor. Ez az esemény kiváló lehetőség minden olyan szakembernek, aki valóban fontosnak tartja konyhája élelmiszerbiztonságát, és szeretné személyes tapasztalatokkal, innovatív megoldásokkal és szakmai útmutatással bővíteni ismereteit.

Miről lesz szó a webináron?

Hallottál már az OkosHACCP-ről, de bizonytalan vagy abban, téged miben segítene?

Ismerjük ezt az érzést, és pont ezért készültünk a webinárral. Megmutatjuk, hogyan válhat a HACCP a segítőddé, hogyan növelheted az élelmiszerbiztonságot és optimalizálhatod a konyhai folyamataidat az OkosHACCP segítségével.

Nem látod, hogyan illesztheted be éttermed HACCP rendszerébe okoseszközünket?

Ne aggódj! A webináron részletes bemutatást kapsz arról, hogyan integrálhatod az OkosHACCP-t éttermed mindennapjaiba egyszerűen és hatékonyan.

Szívesen előfizetnél az OkosHACCP-re, de még vannak kérdéseid?

Érthető. Webinárunkon lehetőséged lesz élőben feltenni kérdéseidet. Tapasztalt szakértőnk minden kérdésedre választ ad, és segít abban, hogy megalapozott döntést hozz.

A webináron Boros Csilla Tea, az OkosHACCP szakértője mutatja be a szolgáltatás működését és élőben válaszol minden résztvevő kérdésére. 

A részvétel ingyenes, de a regisztráció szükséges.

Regisztráció:
https://okoshaccp.hu/hogyan-illesztheted-be-az-okoshaccp-t-ettermed-mindennapjaiba/

Ne hagyd ki ezt az alkalmat, ha valóban érdekel a konyhai élelmiszerbiztonság fejlesztése és hatékonyabbá tétele. A webináron megmutatjuk, hogyan lehet a HACCP a segítőd, és nem az ellenséged.

Kattints ide a regisztrációhoz!