Tudtad? Az idei NÉBIH vizsgált során eddig a jogsértő termékek összmennyisége megközelítette a 200 kilogrammot!

Csökkentsd a büntetési kockázatot az OkosHACCP innovatív rendszerével!

Idén is élelmiszerbiztonsági vizsgálatot tartott a NÉBIH balatoni vendéglátó egységekben. A vizsgálatok fókuszába a higiéniás állapotok, az alapanyagok nyomonkövethetősége, valamint azok kezelése került.

Az ellenőrzések összességében pozitív képek mutattak, kisebb hiányosságok azonban akadtak, amelyek nemcsak figyelmetlenségből, de talán a papír dokumentáció nehéz követhetősége miatt is jelentkezhettek. A szabálysértések között említették, hogy nem nyomonkövethető (ismeretlen eredetű), valamint lejárt minőségmegőrzési vagy fogyaszthatósági idejű élelmiszereket tároltak az egységekben.

A jogsértő termékek összmennyisége megközelítette a 200 kilogrammot. A hatóság ezeket kivonta a forgalomból, valamint megtiltotta az ismételt forgalomba hozatalt és a felhasználást. Az eljárások és a bírságok megállapítása folyamatban vannak. Mint azt a NÉBIH közleményében megtudtuk: a balatoni vendéglátóhelyek a mostani összehangolt, kiemelt szezonális ellenőrzéseket követően is számíthatnak további ellenőrzésekre.

Az OkosHACCP innovatív rendszere segíti ezeknek a gyakran adminisztrációs hibáknak az elkerülését, így a büntetési kockázat minimálisra csökken! Ráadásul a vendégek az OkosHACCP védjegyet látva joggal bízhatnak abban, hogy a vendéglátóhely megfelel az élelmiszerbiztonsági kritériumoknak! 

Forrás

 

Próbáld ki most 14 napig ingyen, mennyi időt spórolsz, hogyan segíti a konyhai dokumentációkat rendszerünk!

Csatlakozz te is az OkosHACCP felhasználó éttermek közé, tedd könnyűvé, gyorssá, áttekinthetővé a napi HACCP adminisztrációt.

✅Jelölőcímke nyomtatás automatikus dátumgenerálással.
✅Papírmentes konyha, kiváltjuk a nyomtatványokat
✅Felhő alapú adattárolás, nyomon követhetők a folyamatok
✅Csökkenő hibázási és büntetési kockázat
✅Könnyű átállás, kompakt rendszer

Próbáld ki MOST 14 napig ingyen

https://bit.ly/3ZebFNQ

MEGRENDELÉS:

+36204123594

info@okoshaccp.hu