A Joe bácsi étterme egy éve használja az OkosHACCP rendszert

Bemutatjuk a Joe Bácsi éttermet !
Ha a XVIII. kerületben jársz, ne felejts el betérni Joe Bácsi Éttermébe, ahol megtalálhatóak napi ajánlatok, tálak, Jo(e) árú adagok, előételek, levesek, tészták stb. Az étterem házhozszállítással 🚚 is rendelkezik.

Miben látjátok az OkosHaccp rendszer előnyét❓

☑ Az eszköz használatával a mindennapi adminisztratív feladatok sokkal kezelhetőbbé válnak. Olyan egyszerűen és intuitívan működik, hogy a kezelői felületének áttekinthetősége rendkívül könnyen elsajátítható.

☑ Mind a kész, mind a fagyasztott termékek naplózásának követése szintén sokkal átláthatóbbá és rendezetté válik az eszköz használatával. Minden terméknek egyedi követési kódja van, így könnyen számon tarthatjuk, hogy mely termékek kerültek fagyasztásra, mikor és milyen mennyiségben.

☑ A konyhai dolgozók tevékenységei is sokkal átláthatóbbak. Minden dolgozó egyedi kóddal rendelkezik, ez lehetővé teszi, hogy a menedzsment pontos képet kapjon arról, hogy ki mit csinált, így segítve a munkafolyamatok hatékonyabbá tételét.

☑ Ezenkívül a programban az előre rögzített termékek eltarthatósága is megjelenik, ami jelentősen megkönnyíti a dolgozók munkáját. Így könnyedén megtekinthetik, hogy mely termékek milyen időpontig tarthatók el, és ennek megfelelően szervezhetik meg a munkát és az élelmiszerek felhasználását

Csatlakozz te is az OkosHACCP felhasználó éttermek közé, tedd könnyűvé, gyorssá, áttekinthetővé a napi HACCP adminisztrációt.

✅OkosHACCP használatával gyorsan felvihetők az adatok

✅gyors, könnyedén visszakereshető adatok

✅online nyomon követhetők a folyamatok

✅egyszerűbben kivédhetőek a hibázási faktorok

✅Partnereink számára eszközt biztosítunk 

Próbáld ki MOST 14 napig ingyen

https://bit.ly/3ZebFNQ

MEGRENDELÉS:

+36204123594

info@okoshaccp.hu