TUDTAD? Hogyan lett volna megelőzhető a 2009-ben a Marco Polo luxus hajón történt ételmérgezés?

A 2009-ben történt súlyos ételmérgezéses esetben egy ember meghalt, 150-en pedig megbetegedtek a brit és ír vizeket szelő Marco Polo luxus óceánjáró hajón, amelyen egy súlyos gyomorpanaszokat és hányást okozó vírus ütötte fel a fejét vélhetően valamely rosszul elkészített, vagy helytelenül tárolt élelmiszer elfogyasztása nyomán. A vélhetően calicivírus (norovírus)  által okozott  járványban a hajón utazó 769 utas és 340 főnyi legénység közül 150-en betegedtek meg. 

A hatóságok megállapították, hogy a hajón súlyos hiányosságok mutatkoztak meg az élelmiszer tárolásának és elkészítésének folyamatában, dokumentációjában. A Marco Polo tengerjáró hajót üzemeltető cég Transocean Tours 2010-ben nagyon nehéz helyzetbe került és a későbbiekben ennek a botránynak is köszönhetően be  is csődölt. Az OkosHaccp innovatív megoldásainak használatával gyerekjáték az éttermek HACCP folyamatainak dokumentálása, nyomonkövetése.

Az OkosHaccp innovatív megoldásainak használatával gyerekjáték az éttermek HACCP folyamatainak dokumentálása, nyomonkövetése.
Csatlakozz te is az OkosHACCP felhasználó éttermek közé, tedd könnyűvé, gyorssá, áttekinthetővé a napi HACCP adminisztrációt.

✅Egyszerű kezelőfelület
✅Gyors, könnyedén visszakereshető adatok
✅Online nyomon követhető folyamatok
✅Egyszerűbben kivédhetőek a hibázási faktorok

Próbálja ki MOST 14 napig ingyen‼️😍

👉https://bit.ly/3ZebFNQ
MEGRENDELÉS:
☎️+36204123594
📩info@okoshaccp.hu

#élelmiszerbiztonság #haccp #digitáliscímkenyomtatás #tesztidőszak #próbaidőszak #applikáció #elearning #haccpkézikönyv #címkenyomtató #környezettudatosság #onlineoktatás