TUDTAD? Mi köze az OkosHACCP-nek az e-learning elterjedéséhez?

Az e-learning, az elektronikus tanulás az internet térhódításával együtt kezdett el igazán elterjedni az 1990-es években. Az internetes tanulás lehetősége azonban már jóval korábban, a 1960-as években megjelent az oktatási szektorban. Az első e-learning rendszert az Egyesült Államokban hozták létre a 1960-as években. Az Illinoisi Egyetem oktatási professzora, Donald L. Bitzer és csapata kifejlesztette az első videotex rendszert, amely lehetővé tette a tananyagok interaktív átvitelét a diákok számítógépes termináljaira. Azonban ez a rendszer túl költségesnek bizonyult a nagy tömegű felhasználók számára, így csak néhány nagyobb egyetemnél alkalmazták.

Az első teljes e-learning rendszer a 1990-es évek elején jelent meg, amikor az internet már széles körben elérhetővé vált. A CBT (Computer-Based Training) rendszerrel szemben az e-learning lehetővé tette, hogy a tananyagokat bármikor, bármilyen helyről elérjék azok, akik számára szükségesek voltak.

Ma már széles körben elterjedt az e-learning használata, az OkosHACCP innovatív megoldásával kiválthatja a kötelező személyzeti oktatást, könnyen, bármikor elérhetően, rugalmasan.

HACCP oktatás vendéglátó üzletek munkatársai részére

➡️ gyorsan 7 fejezet – kb. 70 perc
➡️ A fejezetek végén ellenőrző kérdések
➡️ Az oktatásról névre szóló igazolás kiállítása
➡️ Bármikor elvégezhető rugalmas időbeosztással
➡️ Nem kell minden dolgozónak az oktatáskor egyidejűleg jelen lenni
➡️ Nem kell oktatót hívni az új belépők oktatásakor

✅ Bevezetés, a HACCPről röviden
✅ Személyi higiénia
✅ Takarítás, mosogatás, helyiségek higiéniája
✅ Vendéglátó tevékenység – élelmiszerbiztonság a fókuszban
✅ Nyomonkövethetőség
✅ Kiegészítő tevékenységek
✅ Allergén tájékoztatás

HACCP OKTATÁS VENDÉGLÁTÓ ÜZLETEK MUNKATÁRSAI RÉSZÉRE😍
👉http://rb.gy/jvhbf

MEGRENDELÉS:
☎️+36204123594
📩info@okoshaccp.hu

#élelmiszerbiztonság #haccp #digitáliscímkenyomtatás #tesztidőszak #próbaidőszak #applikáció #elearning #haccpkézikönyv #címkenyomtató #környezettudatosság #onlineoktatás