Club Tihany felkészítő rendezvényen való részvétel

A Veszprém Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a KISOSZ meghíváott előadójaként vettünk részt a vendéglátóipari és kiskereskedelmi vállalkozások szezon felkészítő rendezvényén a Club Tihanyban. A résztvevők megismerhették innovatív rendszerünk az OkosHACCP működését, felhasználási területeit a mindennapok adminisztrációjában!

Cikk megtekintése: 👉http://rb.gy/8srwh

A vendéglátóipari és kiskereskedelmi vállalkozások számára megrendezett szezonnyitó rendezvény rendkívül fontos esemény volt, amely lehetővé tette, hogy az üzleti vezetők megismerjék a legújabb trendeket és technológiákat, amelyekkel javíthatják az ügyfélszolgáltatást, és biztonságosabbá tehetik az élelmiszerek előállítását és fogyasztását. A rendezvényen a hatóságok tartottak tájékoztatást az élelmiszerbiztonsági szabályozásokról, az előírásokról és az ellenőrzésekről. Az üzleti vezetők megismerhették a legfrissebb adatokat a vendéglátóipar helyzetéről és az aktuális trendekről, valamint arról, hogy milyen új lehetőségek nyílnak a régió turizmusának fejlesztésére.

Amennyiben Ön is szeretné digitalizálni HACCP folyamatait, keressen minket.

✅OkosHACCP használatával gyorsan felvihetők az adatok
✅gyors, könnyedén visszakereshető adatok
✅online nyomon követhető folyamatok
✅egyszerűbben kivédhetőek a hibázási faktorok

Próbálja ki MOST 14 napig ingyen‼️😍
👉https://bit.ly/3ZebFNQ
👉https://bit.ly/3mm74vd

MEGRENDELÉS:
☎️+36204123594
📩info@okoshaccp.hu

#élelmiszerbiztonság #haccp #digitáliscímkenyomtatás #tesztidőszak #próbaidőszak #applikáció #elearning #haccpkézikönyv #címkenyomtató #környezettudatosság #onlineoktatás