4 lépés az élelmiszerbiztonságért

Tisztaság / élelmiszerek szétválasztása / főzés / hűtés

Az élelmiszeripari jogszabályok előírják az alkalmazottak folyamatos képzését, és az HACCP rendszer ismerete is kötelező. Az OkosHACCP innovatív e-learning platformja lehetővé teszik, hogy az éttermi dolgozók bármikor, bárhonnan elsajátítsák a tananyagokat, és saját ütemben haladhassanak a tanulási folyamatban.

Az e-learning modulunk nemcsak hatékonyabbá és eredményesebbé teszi az HACCP rendszer alkalmazását, hanem csökkenti az idő- és költségigényt is, amelyet a hagyományos képzési módszerek jelentenek.Az OkosHACCP interaktív tananyagokat, vizsgákat, gyakorlati példákat és szimulációkat tartalmaz, amelyek segítik az éttermi dolgozók számára az HACCP rendszer mélyebb megértését és a hatékony alkalmazását.

 

Oldja meg a kötelező dolgozói HACCP oktatást, kötetlenül!

HACCP oktatás vendéglátó üzletek munkatársai részére:

➡️ gyorsan 7 fejezet – kb. 70 perc
➡️ A fejezetek végén ellenőrző kérdések
➡️ Az oktatásról névre szóló igazolás kiállítása
➡️ Bármikor elvégezhető rugalmas időbeosztással
➡️ Nem kell minden dolgozónak az oktatáskor egyidejűleg jelen lenni
➡️ Nem kell oktatót hívni az új belépők oktatásakor

✅ Bevezetés, a HACCPről röviden
✅ Személyi higiénia
✅ Takarítás, mosogatás, helyiségek higiéniája
✅ Vendéglátó tevékenység – élelmiszerbiztonság a fókuszban
✅ Nyomonkövethetőség
✅ Kiegészítő tevékenységek
✅ Allergén tájékoztatás

MEGRENDELÉS:
👉https://bit.ly/3zPQRRU
☎️+36204123594
📩info@okoshaccp.hu

#élelmiszerbiztonság #haccp #digitáliscímkenyomtatás #tesztidőszak #próbaidőszak #applikáció #elearning #haccpkézikönyv #címkenyomtató #környezettudatosság #onlineoktatás