4 lépés az élelmiszerbiztonságért

Tisztaság / élelmiszerek szétválasztása / főzés / hűtés Az élelmiszeripari jogszabályok előírják az alkalmazottak folyamatos képzését, és az HACCP rendszer ismerete is kötelező. Az OkosHACCP innovatív e-learning platformja lehetővé teszik, hogy az éttermi dolgozók bármikor, bárhonnan elsajátítsák a tananyagokat, és saját ütemben haladhassanak a tanulási folyamatban.Az e-learning modulunk nemcsak hatékonyabbá és eredményesebbé teszi az HACCP rendszer alkalmazását, hanem csökkenti az idő- és költségigényt is, amelyet a hagyományos képzési módszerek jelentenek.Az OkosHACCP interaktív tananyagokat, vizsgákat, gyakorlati példákat és szimulációkat tartalmaz, amelyek segítik az éttermi dolgozók számára az HACCP rendszer mélyebb megértését és a hatékony alkalmazását.
 

Oldja meg a kötelező dolgozói HACCP oktatást, kötetlenül!HACCP oktatás vendéglátó üzletek munkatársai részére:➡️ gyorsan 7 fejezet – kb. 70 perc ➡️ A fejezetek végén ellenőrző kérdések ➡️ Az oktatásról névre szóló igazolás kiállítása ➡️ Bármikor elvégezhető rugalmas időbeosztással ➡️ Nem kell minden dolgozónak az oktatáskor egyidejűleg jelen lenni ➡️ Nem kell oktatót hívni az új belépők oktatásakor✅ Bevezetés, a HACCPről röviden ✅ Személyi higiénia ✅ Takarítás, mosogatás, helyiségek higiéniája ✅ Vendéglátó tevékenység – élelmiszerbiztonság a fókuszban ✅ Nyomonkövethetőség ✅ Kiegészítő tevékenységek ✅ Allergén tájékoztatásMEGRENDELÉS: 👉https://bit.ly/3zPQRRU ☎️+36204123594 📩info@okoshaccp.hu#élelmiszerbiztonság #haccp #digitáliscímkenyomtatás #tesztidőszak #próbaidőszak #applikáció #elearning #haccpkézikönyv #címkenyomtató #környezettudatosság #onlineoktatás

Bemutatkozik
új szolgáltatásunk!

HűtőŐr

A HűtőŐrrel okosan felügyelheted hűtőberendezéseid, és elkerülheted a kellemetlen meglepetéseket.