Érdekel az OkosHACCP? Gyere el DEMO előadásunkra szerdán. Kattints és jelentkezz!
4 lépés az élelmiszerbiztonságért

Tisztaság / élelmiszerek szétválasztása / főzés / hűtés Az élelmiszeripari jogszabályok előírják az alkalmazottak folyamatos képzését, és az HACCP rendszer ismerete is kötelező. Az OkosHACCP innovatív e-learning platformja lehetővé teszik, hogy az éttermi dolgozók bármikor, bárhonnan elsajátítsák a tananyagokat, és saját ütemben haladhassanak a tanulási folyamatban.Az e-learning modulunk nemcsak hatékonyabbá és eredményesebbé teszi az HACCP rendszer alkalmazását, hanem csökkenti az idő- és költségigényt is, amelyet a hagyományos képzési módszerek jelentenek.Az OkosHACCP interaktív tananyagokat, vizsgákat, gyakorlati példákat és szimulációkat tartalmaz, amelyek segítik az éttermi dolgozók számára az HACCP rendszer mélyebb megértését és a hatékony alkalmazását.