Teljeskörű HACCP adminisztráció könnyedén, címkenyomtató és tablet segítségével.

Csökkentsd a büntetési kockázatot, és könnyítsd meg mindennapjaidat az OkosHACCP PROFESSIONAL segítségével!

Miben segít Téged az OkosHACCP PROFESSIONAL csomag?

Ez egy teljeskörű informatikai szolgáltatás illetve egy applikáció, aminek segítségével eleget tudsz tenni a HACCP-vel kapcsolatos minden adminisztrációs kötelezettségednek. Egy vagy akár több okoseszköz segítségével könnyedén és gyorsan tudod kitölteni az olyan formanyomtatványaidat, mint például hűtő ellenőrzési lapok, napi ellenőrző csekklisták, takarítás ellenőrzési lap vagy a folyamatnaplók (tálalási napló, gyártási napló, fagyasztási napló stb.).

Az integrált címkenyomtató lehetővé teszi, hogy néhány érintéssel, automatikus dátumgenerálással,
terméklistából villámgyorsan kinyomtasd a HACCP jelölőcímkéidet.

Applikáció
Terméklista

Amit csak lehetséges, azt automatizálunk, így például a címkenyomtatáson keresztül a folyamatnaplózás magától megtörténik. Legenerálja a rendszer a takarítási tervet és a nyomtatványok gyorsabb kitöltését is támogatjuk.

A rendszer könnyen testreszabható a webes felületünkön keresztül, igy rögzítheted az egyedi termék- , a hűtő-, a felhasználó-, vagy a beszállító listáidat.

Papírmentes
Oktatás

Praktikus és könnyed megoldást adunk a nyomonkövetésre. Az app segítségével a termékek konyhai életútját vissza tudod fejteni egészen a beszállításig. Rögzíteni tudod a számláid képét vagy a termékek gyári címkéit, így minden adatod elérhető és visszakereshető a rendszer segítségével, papírok tárolása nélkül.

Kényelmi funkciók, feladatkezelők, menedzser funkciók, mind abban támogatnak, hogy arra koncentrálhass, ami igazán fontos: az ételkészítésre és a vendégeid elégedettségére. Kiegészíthető rádiós hőmérő csomaggal a hűtőnaplók kitöltésének automatizálásához, riasztás funkcióval.

ÁRAINK

A szolgáltatásunk havidíja 25.000 Ft, ami éves szerződés/fizetés esetén 19.500 Ft/hó (vagyis 234.000 Ft/év). 

Sztenderd hardver csomag ára 109.000 – 125.000. Ft, ami egy nyomtató, egy tablet és az ütésálló tok tulajdonjogát jelenti.

Címketekercs ára: 2900 Ft (Kb. 1200 címkéhez elegendő)

Nagyobb, több eszközt igénylő rendszerek esetén egyeztetés szükséges! Kérd személyre szabott árajánlatunkat!

Feltüntetett áraink nettó árak.

A Continental Group már minket választott!

Töltsd ki az űrlapot és visszahívunk

Név(Kötelező)
Ászf(Kötelező)
OKOSHACCP