Milyen néven szólíthatunk?(Kötelező)
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Adataid bizalmasan kezeljük! A gombra kattintással tudomásul veszed az Adatkezelési tájékoztatót!

Mi vár rád a webináron?

  • Hallottál már az OkosHACCP-ről, de bizonytalan vagy abban, téged miben segítene?
    Ismerjük ezt az érzést, és pont ezért készültünk a webinárral. Megmutatjuk, hogyan válhat a HACCP a segítőddé, hogyan növelheted az élelmiszerbiztonságot és optimalizálhatod a konyhai folyamataidat az OkosHACCP segítségével.
  • Nem látod, hogyan illesztheted be éttermed HACCP rendszerébe okoseszközünket?
    Ne aggódj! A webináron részletes bemutatást kapsz arról, hogyan integrálhatod az OkosHACCP-t éttermed mindennapjaiba egyszerűen és hatékonyan.
  • Szívesen előfizetnél az OkosHACCP-re, de még vannak kérdéseid?
    Érthető. Webinárunkon lehetőséged lesz élőben feltenni kérdéseidet. Tapasztalt szakértőnk minden kérdésedre választ ad, és segít abban, hogy megalapozott döntést hozz.

A webinárt tartja:
Boros Csilla Tea

Élelmiszer minőségbiztosító agrármérnök (MSc)

Élelmiszer higiéniai és – minőségügyi szakértő

A webináron szakértőnk, Boros Csilla Tea, részletesen bemutatja az OkosHACCP szolgáltatás működését és szívesen válaszol minden felmerülő kérdésedre.

Boros Csilla Tea élelmiszer minőségbiztosító agrármérnök (MSc), élelmiszer higiéniai és – minőségügyi szakértő, aki 20 éves tapasztalattal rendelkezik e területen. Feladata a csapatban, hogy minél több vállalkozásnak, munkáltatónak és munkavállalónak segítsen eligazodni és fejlődni az élelmiszerbiztonsággal kapcsolatos feladatok útvesztőjében. Meggyőződése szerint a HACCP-nek nem kell bonyolultnak lennie.