Szaktanácsadás
Az okosHACCP applikáció szolgáltatásainak használatának kiegészítéseként személyes vagy online tanácsadással is segítjük az Ön munkáját!
Amennyiben új üzletet nyit, vagy a működő üzletében helyszíni HACCP felülvizsgálatot szeretne, vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen személyre szabott ajánlatot!
Az önellenőrzési kötelezettségeivel kapcsolatos feladatok elvégzésben is támogatjuk az okosHACCP applikációt használó partnereink munkáját, keressen minket bizalommal!

Amit nyújtunk
- HACCP rendszer kialakítása, és/vagy a meglévő rendszer felülvizsgálata
- HACCP kézikönyv és a szükséges egyéb dokumentációk elkészítése
- HACCP és higiéniai oktatás
- az önellenőrzéshez szükséges vizsgálatok elvégzésének támogatása
Bemutatkozás, küldetés

Boros Csilla Tea
vendéglátó szakmenedzser
kereskedelmi szakmenedzser
minőségbiztosítási auditor
műszaki szakoktató élelmiszer szakirányon (BSc)
élelmiszer minőségbiztosító agrármérnök (MSc)
okleveles pedagógiatanár (MA)
- több, mint 20 év szakmai oktatás és szaktanácsadás
- több, mint 200 HACCP rendszer kiépítése és rendszeres felülvizsgálata
- több, mint 2000 sikeres vizsgát tett munkavállaló
Küldetésem, hogy minél több vállalkozásnak, munkáltatónak és munkavállalónak segítsek eligazodni és fejlődni az élelmiszer-biztonsággal kapcsolatos feladatok útvesztőjében.
Hiszek az egész életen át tartó tanulás jelentőségében, és sokat teszek azért, hogy az oktatásaim résztvevői felnőttként is megértsék, megéljék a tanulás, a felismerés örömét és megismerjék a tudásból származó előnyök adta lehetőségeket.
Közel két évtizedes felnőttképzési tapasztalattal a hátam mögött hiszem, hogy valamennyien tanulhatunk valami újat minden nap, ami segíti a mindennapi munkánk eredményességét.
A vendéglátás és a kereskedelem, valamint élelmiszerbiztonsági szakterületeken 1999. óta aktívan veszek részt az élelmiszerbiztonsági szaktanácsadás mellett a felnőttoktatásban, és a tananyagfejlesztésben egyaránt.
Az élelmiszer biztonsági szaktanácsadás és a felnőtt szakmai oktatás mellett a vizsgabizottsági és a szakmai szakértői feladatokat is ellátok.
Fontosabb publikációim:
Tóth T. – Boros Cs. – Zsédely E. – Virág Gy. – Schmidt J.
A magyar nagyfehérXmagyar lapály és a szőke mangalica húsának táplálkozásbiológiai értéke biotartási és –takarmányozási körülmények között
Állattenyésztés és Takarmányozás, 2009.58.4.549-563.
Tóth T. – Boros Cs. – Zsédely E. – Virág Gy. – Schmidt J.
A vágási életkor és vágótömeg növelésének hatása biotakarmányon hizlalt sertés húsának és hátszalonnájának kémiai összetételére és táplálkozási értékére.
A hús 2009./ 3-4.szám
Penny Market Kereskedelmi Kft duális képzés bevezetéséhez készült oktatási anyag összeállítása (önálló munka – Boros Csilla Tea)
Kereskedő munkatankönyv (német minta alapján)
Szakmai lektori tevékenység az alábbi tankönyvvé nyilvánítási eljárásokban:
Dr. Buzás Gizella Áruismeret bolti eladóknak (Képzőművészeti Kiadó,2012)
Pető Gyula- Ételkészítési ismeretek (Műszaki Kiadó, 2012)
Galambosné Goldfinger Erzsébet Élelmiszer alapismeretek (Műszaki Kiadó, 2014)
Dr. Szeitzné Dr, Szabó Mária: HACCP és élelmiszerbiztonsági előírások az Európai Unióban (KIT KFT, 2014)
TÁMOP 2.2.1 08/1-2008-0002 „A képzés minőségének és tartalmának fejlesztése” keretében készült oktatási segédanyagok (önálló munka – Boros Csilla Tea)
Élelmiszerek és vegyiáruk forgalmazása /A követelménymodul száma: 0007-06
A tartalomelem azonosító száma és célcsoportja: SzT-003-30