fbpx

probald-ki-14-napig-ingyen

okoshaccp (1200 × 600 képpont) (2)

Csökkentse a büntetési kockázatokat, és könnyítse meg mindennapjait az OkosHACCP alkalmazása segítségével!

MIBEN SEGÍTI ÖNT ÉS ÉTTERMÉT A DIGITÁLIS CÍMKENYOMTATÁS?

A HACCP rendszerben a termékek egyértelmű nyomonkövethetősége miatt minden terméket jelölni kell. Így tudjuk, hogy az adott terméket mikor és ki szállította be, vagy mikor készítettük, illetve meddig tart a szavatossága. Nagyobb tételek esetén ez sokszor pontatlansághoz vezethet, hiszen a legtöbben jellemzően kézzel írják meg a címkéket. A leterheltség miatt előfordulhat a mulasztás is, ami komoly hatósági bírsággal járhat, tehát nagyon fontos a pontos és hiánytalan címkézés.

Az OkosHACCP rendszerén keresztül egy címke generálása kevesebb időbe telik, mintha kézzel lenne megírva, ráadásul a tartalma is megfelelő, ami az ellenőrzések szempontjából elengedhetetlen.

TÖBBÉ NEM KELL..

…tartania a hibázás miatt!

A HACCP alapvető feladata, hogy megelőzze és szabályozza az esetleges veszélyeket illetve az ezzel okozott károkat és a presztizs veszteséget. Az OkosHACCP rendszerrel gyerekjáték az élelmiszerbiztonsági adminisztráció, így munkatársai is szívesebben használják.

…félnie az ellenőrzések során!

Ha nem csak a munka, hanem az élelmiszerbiztonsági adminisztráció is rendben megy, akkor a szakhatóság munkatársa is mosollyal távozik és Ön is nyugodt maradhat. Az OkosHACCP rendszerben könnyen visszakereshetők és nyomon követhetők a folyamatok, ráadásul a papírfelhasználás is minimális lesz.

…tartania a rossz adatok miatt!

Mielőtt kézhez kapja OkosHACCP rendszerét, feltöltjük étterme saját alapanyagainak, illetve késztermékeinek adatait. Az informatikai rendszer ismeri az összefüggéseket, így segít a megfelelő tárolási idő generálásában, továbbá az élelmiszerek állapotának listázásában.

…tartania a lejárt alapanyagok miatt!

Az innovatív és praktikus címkéző rendszerünk segít nyomon követni az alapanyagok állapotát. Ha flottul megy a címkézés, akkor átlátható az alapanyagok „életútja”, ezzel pedig végzetes hibákat kerülhetünk el.

Hogyan támogatja Önt az OkosHACCP rendszere?

Az applikációhoz minden szükséges eszközt biztosítunk:

  • Tabletet adunk, amely mindig kéznél lehet a kötelező adminisztrációk során.
  • Biztosítunk egy címke nyomtatót, amellyel könnyedén nyomtathat címkéket.
  • Adunk egy központi hőmérő rendszert, amellyel a hűtők hőmérséklete automatikusan naplózásra kerül.

Könnyítse meg a mindennapjait az OkosHACCP alkalmazása segítségével!

A Continental Group már minket választott!

OKOSHACCP