HACCP adminisztráció könnyedén, szabályosan, már az Ön éttermében is!

A Continental Group már minket választott!

Csökkentse a büntetési kockázatokat, és könnyítse meg mindennapjait az OkosHACCP alkalmazása segítségével!

Többé nem kell…

 

…tartania a hibázás miatt!

A HACCP alapvető feladata, hogy megelőzze és szabályozza az esetleges veszélyeket illetve az ezzel okozott károkat és a presztizs veszteséget. Az OkosHACCP rendszerrel gyerekjáték az élelmiszerbiztonsági adminisztráció, így munkatársai is szívesebben
használják.

…félnie az ellenőrzések során!

Ha nem csak a munka, hanem az élelmiszerbiztonsági adminisztráció is rendben megy, akkor a szakhatóság munkatársa is mosollyal távozik és Ön is nyugodt maradhat. Az OkosHACCP rendszerben könnyen visszakereshetők és nyomon követhetők a folyamatok, ráadásul a papírfelhasználás is minimális lesz.

…tartania a rossz adatok miatt!

Mielőtt kézhez kapja OkosHACCP rendszerét, feltöltjük étterme saját alapanyagainak, illetve késztermékeinek adatait. Az informatikai rendszer ismeri az összefüggéseket, így segít a megfelelő tárolási idő generálásában, továbbá az élelmiszerek állapotának listázásában.

…tartania a lejárt alapanyagok miatt!

Az innovatív és praktikus címkéző rendszerünk segít nyomon követni az alapanyagok állapotát. Ha flottul megy a címkézés, akkor átlátható az alapanyagok „életútja”, ezzel pedig végzetes hibákat kerülhetünk el.

Dessewffy Gábor alapító bemutatja a szolgáltatás működését

Rendszerünk alapjai

Címkenyomtató funkció

A rendszerben a termékek egyértelmű nyomonkövethetősége miatt minden terméket jelölni kell. Gyakran elmarad ez a feladat, vagy pontatlanul történik az alapanyagok megjelölése. Ebben az esetben komoly hatósági bírságra számíthat, ha nincs meg hiánytalanul a címkézés. Alkalmazásunkkal hibátlan címkéket tud generálni kollégáival, hibázás nélkül.

Automatizált hűtőhőmérséklet ellenőrzés

Az okos HACCP rendszer segíti Önt, az élelmiszer-higiéniai feltételek betartásában. Nem csak ellenőrzi, de dokumentálja is a hűtők hőmérsékletét, így Önnek, és munkatársainak nem kell az adminisztrációs teendőkkel foglalkoznia. Az alkalmazásnak köszönhetően elkerülheti az esetleges hibákat, és azt, hogy egy élelmiszer vagy alapanyag idő előtt megromoljon.

Dokumentumok tárolása okos eszközön

Minden dokumentumát egyszerűen és könnyedén tárolhatja applikációjában, így megkíméli magát a nyomtatástól, és a papír alapú adminisztrációval járó nehézségektől. A környezettudatosság mellett további szempont az is, hogy rendezetten egy helyen tárolhatja a fontos iratokat, amelyek elengedhetetlenek egy esetleges ellenőrzés során.

Online oktatás, bárhol, bármikor

Az elmúlt időszakban több olyan helyzet volt, amikor az online térben kellett helyt állnunk. Ilyen az online oktatás is, ami számos előnnyel bír. A HACCP e-learning segítségével minden dolgozó megkapja a szükséges képzést abban az idősávban, amikor neki épp a legalkalmasabb, így nincs munkaerő kiesés, vagy hiány feleslegesen.

Mit tartalmaz a címke?

A nyomtatott címke tartalmazza

  1. a termék egyedi azonosítóját
  2. a rögzítést végző munkatárs nevét
  3. a termék nevét
  4. a termék készitési és fogyaszthatósági idejét
  5. egy QR kódot a gyors azonosításhoz

A Tapas Finoban már az OkosHACCP-t használják

Legyen Ön a következő partnerünk és használja ki a szolgáltatásunk nyújtotta előnyöket!

“Munkaerőhiány és a túlterheltség miatt különösen nehéz pontosan vezetni a HACCP-t, de az OkosHACCP szolgáltatás segít ebben.”

 

 

” Végre egy egyszerű megoldás a Haccp adminisztrációra! Az OkosHACCP-vel most már gyerekjáték, és a kollegák is szívesen használják!”

 

“Imádjuk az OkosHACCP rendszert, nagyon, köszönjük, hogy ajánlotta, mert hatalmas segítség!”

 

“Végre egy frappáns megoldás HACCP-re! Feladat teljesítve….”

 

Meg vagyunk elégedve, átlátható, könnyen megtanulható rendszer.
Megkönnyítette a konyhai dolgozók munkáját!

 

“Időt takarítunk meg az okos Haccp használatával. Átláthatóbbá, követhetőbbé teszi munkákat. Egy mai, modern, digitális világban egy konyhában elengedhetetlen a használata!

 

“Az okos HACCP messzemenőkig beváltotta a hozzá fűzött reményeket. A kollégák biztonsággal és ki merem jelenteni ma már rutinnal kezelik és használják, még azok is akik az elején vonakodtak tőle. Jó döntés volt, rengeteg papírt és patront tudunk megspórolni vele. 🙂