HACCP Kisokos

HACCP: A HACCP mozaik szó, a tevékenység angol szavainak kezdőbetűiből állították össze: Hazard Analysis and Critical Control Points (veszélyelemzés és kritikus ellenőrzőpontok). 

HACCP kézikönyv: Egy HACCP kézikönyv elkészítésekor minden ide vonatkozó élelmiszer-biztonsági és élelmiszer-higiéniai előírást figyelembe kell venni, és be is kell építeni a könyvbe. A HACCP rendszernek illeszkednie kell az adott egység technológiájához és kialakításához is.

Dokumentáció: a HACCP egyik legfontosabb része, az elkészített naplók naprakészen történő vezetése. Ilyen például: Hűtőterek hőmérséklet ellenőrzési lapja, Takarítási napló, stb.

Élelmiszerbiztonság: Az élelmiszerbiztonság fogalma túlmutat a minőség fogalmán, hiszen ez azt jelenti, hogy az értékesített termék/étel elfogyasztásával a vevőt/fogyasztót semmilyen káros hatás nem érheti, és nem betegedhet meg tőle.

Hogyan támogatja Önt
az OkosHACCP rendszere?

Az applikációhoz minden szükséges eszközt biztosítunk:

  • Tabletet adunk, amely mindig kéznél lehet a kötelező adminisztrációk során.
  • Biztosítunk egy címke nyomtatót, amellyel könnyedén nyomtathat címkéket.
  • Adunk egy központi hőmérő rendszert, amellyel a hűtők hőmérséklete automatikusan naplózásra kerül.

Könnyítse meg a mindennapjait az OkosHACCP alkalmazása segítségével!