Szaktanácsadás

Az okosHACCP applikáció szolgáltatásainak használatának kiegészítéseként személyes vagy online tanácsadással is segítjük az Ön munkáját!

Amennyiben új üzletet nyit, vagy a működő üzletében helyszíni HACCP felülvizsgálatot szeretne, vegye fel velünk a kapcsolatot és  kérjen személyre szabott ajánlatot!

Az önellenőrzési kötelezettségeivel kapcsolatos feladatok elvégzésben is támogatjuk az okosHACCP applikációt használó partnereink munkáját, keressen minket bizalommal!

Amit nyújtunk

  1. HACCP rendszer kialakítása, és/vagy a meglévő rendszer felülvizsgálata
  2. HACCP kézikönyv és a szükséges egyéb dokumentációk elkészítése
  3. HACCP és higiéniai oktatás
  4. az önellenőrzéshez szükséges vizsgálatok elvégzésének támogatása

Bemutatkozás, küldetés

Boros Csilla Tea

Boros Csilla Tea 

vendéglátó szakmenedzser
kereskedelmi szakmenedzser
minőségbiztosítási auditor
műszaki szakoktató élelmiszer szakirányon (BSc)
élelmiszer minőségbiztosító agrármérnök (MSc)
okleveles pedagógiatanár (MA)

 

  • több, mint 20 év szakmai oktatás és szaktanácsadás
  • több, mint 200 HACCP rendszer kiépítése és rendszeres felülvizsgálata
  • több, mint 2000 sikeres vizsgát tett munkavállaló

Küldetésem, hogy minél több vállalkozásnak, munkáltatónak és munkavállalónak segítsek eligazodni és fejlődni az élelmiszer-biztonsággal kapcsolatos feladatok útvesztőjében.

Hiszek az egész életen át tartó tanulás jelentőségében, és sokat teszek azért, hogy az oktatásaim résztvevői felnőttként is megértsék, megéljék a tanulás, a felismerés örömét és megismerjék a tudásból származó előnyök adta lehetőségeket.

Közel két évtizedes felnőttképzési tapasztalattal a hátam mögött hiszem, hogy valamennyien tanulhatunk valami újat minden nap, ami segíti a mindennapi munkánk eredményességét.

A vendéglátás és a kereskedelem, valamint élelmiszerbiztonsági szakterületeken 1999. óta aktívan veszek részt az élelmiszerbiztonsági szaktanácsadás mellett a felnőttoktatásban, és a tananyagfejlesztésben egyaránt. 

Az élelmiszer biztonsági szaktanácsadás és a felnőtt szakmai oktatás mellett a vizsgabizottsági és a szakmai szakértői feladatokat is ellátok.

Fontosabb publikációim: 

Tóth T. – Boros Cs. – Zsédely E. – Virág Gy. – Schmidt J.

A magyar nagyfehérXmagyar lapály és a szőke mangalica húsának táplálkozásbiológiai értéke biotartási és –takarmányozási körülmények között
Állattenyésztés és Takarmányozás, 2009.58.4.549-563.

 

Tóth T. – Boros Cs. – Zsédely E. – Virág  Gy. – Schmidt J.

A vágási életkor és vágótömeg növelésének hatása biotakarmányon hizlalt sertés húsának és hátszalonnájának kémiai összetételére és táplálkozási értékére.
A hús 2009./ 3-4.szám

 

Penny Market Kereskedelmi Kft duális képzés bevezetéséhez készült oktatási anyag összeállítása (önálló munka – Boros Csilla Tea)
Kereskedő munkatankönyv (német minta alapján)

 

Szakmai lektori tevékenység az alábbi tankönyvvé nyilvánítási eljárásokban:
Dr. Buzás Gizella Áruismeret bolti eladóknak (Képzőművészeti Kiadó,2012)
Pető Gyula- Ételkészítési ismeretek (Műszaki Kiadó, 2012)
Galambosné Goldfinger Erzsébet Élelmiszer alapismeretek (Műszaki Kiadó, 2014)
Dr. Szeitzné Dr, Szabó Mária: HACCP és élelmiszerbiztonsági előírások az Európai Unióban (KIT KFT, 2014)

 

TÁMOP 2.2.1 08/1-2008-0002 „A képzés minőségének és tartalmának fejlesztése” keretében készült oktatási segédanyagok (önálló munka – Boros Csilla Tea)
Élelmiszerek és vegyiáruk forgalmazása /A követelménymodul száma: 0007-06
A tartalomelem azonosító száma és célcsoportja: SzT-003-30